Siriusvägen 31

Siriusvägen 31

Slutpris

1 900 000 kr


Nolby— Kvissleby— Sundsvall

Siriusvägen 31


Slutpris
1 900 000 kr

Nolby— Kvissleby— Sundsvall

Trevlig 1,5-plansvilla på attraktiv hörntomt med inglasat uterum, trädgård och elbilsladdare.

Varmt välkomna till Siriusvägen 31 i populära Nolby. Denna tilltalande, mycket praktiska 1,5-plansvilla erbjuder bl a ett stort inglasat uterum i söderläge, ett ljust och rymligt kök med rostfria vitvaror, matsal, vardagsrum, tre bra sovrum, kontor, tvättstuga, matkällare, två toaletter, badkar samt dusch. Planlösningen är fördelaktig och här finns det plats för både den stora och lilla familjen i och med de nuvarande 3,5 sovrummen. Andra fördelar med huset är att både fjärrvärme och fiber är indraget samt att elbilsladdare är installerat.

Det stora, inglasade uterummet kan användas från tidig vår till sen höst. Här finns gott om plats för utemöbler, växter m m. Uterummet är rymligt och har ett fördelaktigt söderläge som ger sol stora delar av dygnet. Utomhus har man en egen fin trädgårdstomt med möjlighet till rabatter, planteringar, buskar samt gräsmatta. Här finns det plats för odling m m för den trädgårdsintresserade.

Flera förskolor finns i närheten och närmaste förskola ligger rakt över gatan, närmaste skola ligger i området (Solede skola) och matbutik m m finner ni i Kvissleby eller Njurundabommen. I Kvissleby finns vårdcentral, skola, badhus, restauranger, systembolag m m. Vill man ta bilen når man Sundsvall centrum på bara några minuter.

Varmt välkomna att boka in er på visning.


Boarea/biarea
111/40 kvm
Driftkostnad
54 720 kr/år
Tomtarea
1 604 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-29

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Siriusvägen såldes av oss 2024-05-29. Se alla våra försäljningar i Kvissleby samt även på Siriusvägen.

Boka värdering

Henrik Teiler

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.